Jernalderlandsbyen Odins Odense


Privatlivspolitik - vedr. vores bookingsystem

I forbindelse med din tilmelding via vores bookingsystem, skal vi jf. Databeskyttelsesforordningen informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine oplysninger og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse. 

Vi behandler personoplysninger om dig i form af navn, telefonnummer, eventuelt adresse, mailadresse. Det gør vi for at kunne registrere til tilmelding til arrangementer som ønsket, samt for at kunne sende påmindelser via mail og sms om arrangementet.

Vores behandling af dine personoplysninger er lovhjemlet i ​Databeskyttelsesloven artikel 6, stk. 1, litra b). 

Oplysningerne i elektronisk form er opbevaret på sikre servere hos vores leverandører af bookingsystem.

De oplysninger vi her behandler om dig, vil blive slettet senest 4 år efter din seneste booking. Du har ret til at anmode om indsigt i oplysningerne vi har om dig. Du har ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af oplysninger, og du kan også bede om en begrænsning af behandlingen af oplysningerne.

Den dataansvarlige er foreningen Odins Odense, Store Klaus 40, 5270 Odense N, som kan kontaktes på kontakt@odinsodense.dk. Har du spørgsmål i forbindelse med Odins Odenses behandlinger af dine oplysninger, så kan du også kontakte foreningens databeskyttelsesrådgiver på mail kontakt@odinsodense.dk.

Du skal slutteligt vide at det er muligt at klage til Datatilsynet over behandlingen af personoplysningerne.